Προσωπικό

ratatouiimage1

Yπάρχει μία δασκάλα για κάθε τμήμα που είναι υπεύθυνη για την ομάδα της και την ακολουθεί σε κάθε της δραστηριότητα (φαγητό, κήπος, εκδρομές κλπ.). Επίσης φτιάχνει το πρόγραμμα διδασκαλίας της και οργανώνει όλες τις εργασίες και τις δραστηριότητες της ομάδας.

Όλες οι δασκάλες είναι πτυχιούχες νηπιαγωγοί.

 

Υπάρχει δασκάλα μουσικοκινητικής που έρχεται μία φορά την εβδομάδα στο σχολείο και απασχολεί μία ώρα την κάθε ομάδα.

Συνεργαζόμαστε με:

  • Ψυχολόγο, η οποία επισκέπτεται το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση και εφαρμόζει το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής στην κάθε ομάδα ξεχωριστά απασχολώντας την για μία ώρα, επίσης συζητά με τις δασκάλες για κάθε παιδί ξεχωριστά, ενώ είναι παρούσα στις συγκεντρώσεις γονέων ώστε είτε να τους ενημερώσει για οτιδήποτε έχει παρατηρήσει είτε να τους βοηθήσει σε όποια δυσκολία που αφορά το παιδί αντιμετωπίζουν στο σπίτι.
  • Λογοθεραπεύτρια η οποία κάνει τεστ λόγου στα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους και ενημερώνει τουσ γονείς για το αποτέλεσμα με γραπτή αξιολόγηση. Είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλή χρειαστούμε σε θέματα λόγου των παιδιών και επισκέπτεται το σχολείο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χρονιάς, από μία φορά το μήνα μέχρι και μία φορά την εβδομάδα.
  • Διαιτολόγο η οποία φτιάχνει το πρόγραμμα του φαγητού ανά μήνα όπως το δίνουμε και εμείς στους γονείς.
  • Παιδίατρος που επισκέπτεται το παιδικό σταθμό μία φορά το μήνα και εξετάζει το κάθε παιδί ξεχωριστά. Οι γονείς παίρνουν γραπτή αξιολόγηση.