Παιδικός Σταθμός Ρατατούη

Μετά από 10 χρόνια εργασίας σε ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και με κίνητρο την αγάπη μας για τα παιδιά που γινόταν όλο και πιο βαθιά με το πέρασμα των χρόνων μπήκαμε στη διαδικασία να ξεκινήσουμε τον δικό μας παιδικό σταθμό.

Το ταξίδι αυτό ήταν μακρινό και δύσκολο και διήρκησε αρκετά χρόνια μέχρι που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί και να φτάσουμε τον Σεπτέμβριο του 2010 να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους μικρούς μας μαθητές!

Κάθε χρόνο λειτουργίας μας και μία καινούρια εμπειρία που μας ωθεί να προσπαθούμε όχι μόνο να εξελισσόμαστε αλλά και να βελτιωνόμαστε διαρκώς.

Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά και να δείτε τον χώρο μας και τις γεμάτες από εργασίες των παιδιών αίθουσές μας!

Είμαστε πρόθυμοι να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας, να σας δώσουμε την συμβουλή μας για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζετε με τα παιδάκια σας και γενικά να φανούμε χρήσιμοι με όποιο τρόπο μπορούμε.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ενεργά κοντά στους γονείς και στα παιδιά με κάθε δυνατό τρόπο.

Με την ευκαιριία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα και που συνεχίζουν να εμπιστεύονται “στα χέρια μας” ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους.

Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης και να καταφέρουμε να μετατρέψουμε όλα τα εν δυνάμει ταλέντα των μαθητών μας σε ικανότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας!