Εκδηλώσεις

Στην διάρκεια του σχολικού έτους εκτός από τις εθνικές εορτές διοργανώνουμε και άλλες τρεις γιορτές: i) Τα χριστούγεννα ii) τις απόκριες και iii) το καλοκαίρι.

 

(i) Συνήθως είναι διαδραστική γιορτή κατά την οποία οι γονείς έρχονται στο σχολείο μαζί με τα παιδιά και ακολουθούν τις οδηγίες των μικρών μας μαθητών ώστε να καταφέρουν να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκάκια και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Στόχος είναι τα παιδιά να νιώσουν οικοδεσπότες στο χώρο του σχολείου και παράλληλα να δείξουν στους γονείς τους τι ακριβώς κάνουν καθημερινά με τις δασκάλες τους!

 

(ii) Πάρτυ!!! Ένα δίωρο πάρτυ απογευματινή ώρα στο χώρο του σχολείου για τους μικρούς μαθητές. Κλόουν με μπαλόνια και faceprinting, μουσική, χορός και διάθεση καρναβαλιού! Μία ευκαιρία να φορέσουμε τις αποκριάτικες στολές μας!

 

(iii) Η πιο μεγάλη γιορτή της χρονιάς που γίνεται περίπου τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Συμμετέχουν όλα τα παιδιά του σχολείου!

Πρόκειται για ένα θεατρικό δρώμενο με μουσική, χορό και κείμενα διασκευασμένα ειδικά για τα παιδιά! Κάθε χρόνο πραγματεύεται και ένα διαφορετικό θέμα.

Γίνεται στον κήπο του σχολείου μας και είναι καλεσμένοι όλοι οι γονείς αλλά και οι φίλοι των παιδιών!

 

Αποκριάτικο πάρτι.

Αποκριάτικο πάρτι.

Καλοκαιρινή γιορτή 2017.

Γυμναστικές επιδείξεις.